tag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post2654611051964214696..comments2024-03-26T17:54:27.286+01:00Comments on Kuchnia roślinna: Probiotyk: zakwas imbirowy i piwo imbirowe(bezalkoholowe), czyli alternatywa dla słodkich napojówAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-66565279755857829702016-04-30T20:51:27.608+02:002016-04-30T20:51:27.608+02:00Tak, można dodać brązowego.
Pozdrawiam serdecznie...Tak, można dodać brązowego. <br />Pozdrawiam serdecznie :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-31842924548185948862016-04-30T16:55:24.094+02:002016-04-30T16:55:24.094+02:00Czy korzystając z gotowego Kwasu mogę dodać cukier...Czy korzystając z gotowego Kwasu mogę dodać cukier brązowy nierafinowany czy też musi być zwykły biały?Syllahttps://www.blogger.com/profile/15574717202990008985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-21615730040052344402016-02-11T12:03:34.589+01:002016-02-11T12:03:34.589+01:00Dziękuję. Spróbuję obu wersji:-)
Dziękuję. Spróbuję obu wersji:-)<br />syllahttps://www.blogger.com/profile/07181256119213099376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-79086036255168047672016-02-11T11:56:47.440+01:002016-02-11T11:56:47.440+01:00Ja użyłam 2 łyżek około. To znacznie zmienia smak,...Ja użyłam 2 łyżek około. To znacznie zmienia smak, wtedy zakwas smakuje trochę bardziej jak kwas chlebowy, ale też jest smaczny :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-43915643348048888222016-02-11T10:47:57.628+01:002016-02-11T10:47:57.628+01:00A jęli zamiast cukru chce dodać rodzynki czy dakty...A jęli zamiast cukru chce dodać rodzynki czy daktyle to ile ich powinnam użyć?syllahttps://www.blogger.com/profile/07181256119213099376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-33235285597902728482016-02-09T11:03:19.419+01:002016-02-09T11:03:19.419+01:00Zagotowujemy, wyłączamy i dodajemy, później dolewa...Zagotowujemy, wyłączamy i dodajemy, później dolewamy resztę wody :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-35698104144708881042016-02-09T10:26:08.735+01:002016-02-09T10:26:08.735+01:00"1 litr wody zagotowujemy, dodajemy starty im..."1 litr wody zagotowujemy, dodajemy starty imbir i cukier. "<br />Pytanie, czy imbir i cukier zagotowujemy z woda, czy dodajemy do gorącej wody, czy dodajemy dopiero jak się woda ochłodzi?emielciahttps://www.blogger.com/profile/16623796778873533958noreply@blogger.com