tag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post6951824135143376296..comments2024-03-26T17:54:27.286+01:00Comments on Kuchnia roślinna: Wegańska Mozzarella w kulkachAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-86664536404578567372016-05-20T09:04:13.169+02:002016-05-20T09:04:13.169+02:00Karagenu, wtedy według wskazówek na opakowaniu :)Karagenu, wtedy według wskazówek na opakowaniu :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-11476637970157424752016-05-14T11:03:09.894+02:002016-05-14T11:03:09.894+02:00Co można użyć zamiast agaru (bezcukrowego oczywiśc...Co można użyć zamiast agaru (bezcukrowego oczywiście)? Pozdrawiam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-32142349699274861672015-12-13T16:08:35.042+01:002015-12-13T16:08:35.042+01:00Z wodą i lodem, żeby jeszcze bardziej stężały, a p...Z wodą i lodem, żeby jeszcze bardziej stężały, a przy okazji lodówka ma łatwiej z racji lodu i lodowatej wody i w serze nie będzie smaku "lodówki" :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-89072706236188066932015-12-10T21:05:51.923+01:002015-12-10T21:05:51.923+01:00Kochana do lodówki odkładasz razem z lodem i woda ...Kochana do lodówki odkładasz razem z lodem i woda w misce czy solo juz?<br />BTW mnie po przejściu na weganizm brakuje nabiału w postaci sera, bo kefir czy jogurt roślinny to juz żaden problem :) Dzięki za przepis! Na pewno wypróbuje :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06054605648241792071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-39217494508607817802015-12-09T17:06:32.761+01:002015-12-09T17:06:32.761+01:00Ona daje taką ciągnącą się konsystencję, sprawia, ...Ona daje taką ciągnącą się konsystencję, sprawia, że "ser" ma konsystencje sera, ja nie próbowałam jej niczym zastępować, bo nie znam nic co ma podobne właściwości, bo na przykład mąka ziemniaczana da już inną konsystencję, a sam agar z kolei sprawi, że zrobi się galareta. Ale wiele sklepów internetowych posiada mąkę z tapioki, na allegro też jest bez problemu dostępna, a jedno opakowanie starcza na długo, bo jest niesamowicie wydajna :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-48631744869039743192015-12-09T17:02:21.973+01:002015-12-09T17:02:21.973+01:00A ta mąka z tapioki jest niezastąpywalna? Niestet...A ta mąka z tapioki jest niezastąpywalna? Niestety nie mam do niej dostępu, a serek bym zjadła;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13031606522298366878noreply@blogger.com