tag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post9174460839670989946..comments2024-03-26T17:54:27.286+01:00Comments on Kuchnia roślinna: Owsianka o smaku makowca w 5 minut!Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-10976615501270068222016-01-24T12:27:48.086+01:002016-01-24T12:27:48.086+01:00A czemu nie wyszło? Co było nie tak? Mak nie będzi...A czemu nie wyszło? Co było nie tak? Mak nie będzie nigdy zblendowany tak całkiem, że nie będzie ziarenek, bo nawet jak się go mieli to ziarenka i tak zostają, także tym się kompletnie nie przejmuj jeśli taki był problem :) W miksowaniu bardziej chodzi o to, żeby mleko smakowało makiem i żeby smaki się połączyły. Mam nadzieję, że mimo wszystko smakowało :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13981575309622290455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1304989648025579390.post-49166234784188905292016-01-24T11:49:19.737+01:002016-01-24T11:49:19.737+01:00Mnie nie wyszło to zblendowanie maku. Za słaby ble...Mnie nie wyszło to zblendowanie maku. Za słaby blender?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17499471092903933977noreply@blogger.com